Handelsbetingelser for Vejlebo Dance Studios online køb af medlemskaber

Ved acceptering af vilkårene, bliver du videresendt til betalingsvinduet. Alle beløb I QuickPay er anført i danske kroner (DKK). Beløbene tillægges ikke moms, eftersom undervisning er momsfritaget.

Ved gennemførsel af betalingen, accepterer du de til enhver tid gældende forretnings- og leveringsbetingelser for Vejlebo Dance Studio, der er anført i det følgende.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på køb der er foretaget på Vejlebo Dance Studios internetside. Fortrydelsesretten træder i kraft ved modtagelsen af Vejlebo Dance Studios bekræftelsesmail. Vær opmærksom på, at fortrydelsesretten ophører, ved din første deltagelse på det tilmeldte hold.

Leveringsbetingelser

Medlemskabet træder i kraft umiddelbart efter kvitterings e-mailen for betalingen er nået frem.

Købet fortages hos:

Vejlebo Dance Studio

Jernbanegade 60

4000 Roskilde

CVR: 34537569

Tlf.: 40202446

E-mail: vejlebodancestudio@gmail.com

Medlemskabsbetingelser

Prøvemåned

Du har mulighed for en prøvemåned I september. Udmeldelse skal gives senest den 25. september. Herefter er tilmelding bindende.

Løbende betaling

Abonnementet er forudbetalt og betalingen trækkes automatisk for de forudgående 1 måneder. Ved forudbetaling af hele sæsonen trækkes der ikke yderligere. Abonnementet fornyes ikke automatisk i den kommende sæson, men kræver ny tilmelding.

Der leveres en kvittering pr. e-mail.

Manglende betaling

Hvis det ikke er muligt for os at trække betalingen, f.eks. hvis du har skiftet betalingskort, kontakter vi dig pr. e-mail eller telefon for at give dig mulighed for at indbetale for den kommende periode. Efter 8 dage fra den oprindelige betalingsdato, anses manglende betaling som øjeblikkelig udmeldelse.

Udmeldelse

Udmeldelse kan finde sted, hvis særlig grund gør sig gældende, og der foreligger en skriftlig udmeldelse på mail til skolen på vejlebodancestudio@gmail.com. Udmeldelse træder i kraft fra e-mail er modtaget med løbende måned + 1. måned. Mundtlig udmeldelse pr. telefon, til personalet eller gennem anden elev godtages ikke.

Binding

Du er bundet i den periode, som du har forudbetalt for + evt. binding i forhold til betingelserne for udmeldelse. Vær opmærksom på, at din bindingsperiode overføres til det nye medlemskab.

Ansvar

Al træning foregår på eget ansvar.