Hvem er Vi?

Om os

Natacha og mor-Gitte

Vejlebo

Vejlebo Dance Studio blev etableret i 2012 af Natacha Vejlebo, med mor-Gitte på sidelinjen til til at ordne alt det praktiske. En duo, der har brugt størstedelen af deres liv på dans.

Natacha har siden 4 års-alderen danset, og har vundet flere nationale og internationale dansekonkurrencer. Moderen Gitte har været med hele vejen, hvor hun har stået for alt det praktiske arbejde samt ageret træner, manager og stor opbakkende klippe.

Derfor var det en naturlig overgang for begge, at danseglæden skulle deles med andre. Siden har dansestudiet fået vokseværk og rummer i dag tre danse-sale.

Vi kender dig og dine behov

Vi er en familie. Det er den følelse, vi gerne vil have, når folk træder ind af døren til vores dansestudie. Hos os møder du høj professionalisme hjemlig hygge, som vi oplever mange af eleverne – og forældrene – har stor glæde af. Du er ikke bare et nummer, en kunde eller en anonym danser. Vi kender dig og dine behov – og hvis du er helt ny, så lærer vi dig at kende. På den måde sikrer vi, at du bliver dygtigere og når dine mål.

Føl dig hjemme hos os

Hos os skal vores elever føle sig hjemme. Derfor fungerer studiet ikke blot som et sted, hvor man udfordrer sine danseevner.
Her kan eleverne sidde og lave lektier mellem dansetimerne, hygge i baghaven, møde nye venner i cafeen og deltage i sociale arrangementer. Som forælder kan du nyde din kaffe og slappe af, mens dit barn bliver undervist.

Vi prioriterer dans

Dans er dog vores førsteprioritet og vi går ikke på kompromis.

Vi går meget op i fagligheden og vores undervisere deltager derfor i professionelle work shop, for at dygtiggøre sig hele tiden.