Lær at kende

Martin Daugaard

Martin Daugaard er 20 år gammel og er nu i gang med sit 10. danse år. Han startede på Vejlebo Dance Studio tilbage i sæson 2021/2022 – hvor han også blev konkurrence- danser og instruktør.

Martin har danset konkurrence gennem det meste af sin karriere – hvortil han flere gange har hevet guld med hjem – blandt andet som vinder af “Danmark Danser 2022” med holdet The Team.

Martin har undervist i 3 år i både ind- og udland. En stor del af hans undervisning kommer primært fra at være konkurrence træner – hvor hans hold har ligget i top 3 til både HHI og HHU, samt vundet Kaufmann Cup 2023.

Hans timer er altid fyldt med masser af energi og gåpåmod. Han har et højt engagement for altid at give sit fulde potentiale til træningerne, således at eleverne rykker sig så vidt muligt hver gang.

Martin danser primært hiphop, men har også skiftet bekendtskab med et hav af andre stilarter. Derudover har han gået på flere forskellige danseskoler rundt om i landet, der hver især har givet ham udfordring med hver deres syn på dans.

Derudover er Martin førhen blevet booket til reklamer, shows, koncerter, events – Han har blandt andet været danser og med-koreograf for YMCA World Council.

Billede af Martin Daugaard